Netværk

hjkfhjkds fhjskdfhkjsdf
Home / Netværk

Ønsker din organisation at realisere sine potentialer inden for netværksskabelse både i Danmark og/eller internationalt? Så kontakt os. Med mange års dokumenteret erfaring kan vi medvirke til, at din organisation får opbygget og indgået i sine mest profitable netværk og partnerskaber. Vi kan også bidrage med viden om, hvordan din organisations vækstpotentialer kan realiseres ved events og anden videndeling af høj faglig kvalitet. Tilhørende PR-, branding- og presseaktiviteter tager vi os også gerne af.

 

Ydelser:

  • Kortlægning, opbygning og medvirken til at indgå de strategisk bedste netværk og partnerskaber for kunder.
  • Kortlægning af organisationers interne potentialer, herunder bl.a. medarbejdernes netværk.
  • Planlægning og facilitering af inspirerende netværksprodukter i form af fx events, besøg, kurser, læringsforløb og anden nytænkning af høj kvalitet med tilhørende PR-, branding- og presseaktiviteter.

 

Mette Thorsens erfaringer og resultater

  • Mere end 20 års erfaring som netværker fra ansættelser og selvstændige projekter i privat, offentlig, international og non-profit-sektoren – heraf:13 + års ledelseserfaring på både strategisk niveau, i planlægning og eksekvering. Ledelsesansvar for bl.a. leder-, medarbejder- og frivilliggrupper, associerede partnere og leverandører.7 + års international arbejdserfaring fra ansættelser og selvstændige projekter i bl.a. England, Sverige, Vietnam, Grønland, USA, Forenede Arabiske Emirater og Cap Verde.
  • CEO og ejerleder siden 2004 i egen netværksbaseret virksomhed med højtkvalificerede associerede danske og internationale medarbejdere.
  • Har opbygget et stort netværk med bl.a. topledere og beslutningstagere i det politiske system, i erhvervslivet, i det offentlige, mediebranchen, universitetsverdenen, civilsamfundsorganisationer og iværksætterbranchen.
  • Dokumenterede erfaringer inden for relationsskabelse i form af nationalt og internationalt samarbejde, opbygning samt indgåelse af netværk og partnerskaber.
  • Effektiv og smidig ledelse og resultatskabelse i komplekse interessentmiljøer, på tværs af kulturer og med private og offentlige parter samt vidensinstitutioner. Succesfulde resultater skabt inden for opsatte mål, succeskriterier og budgetter.
  • Erfaring med at nyudvikle og planlægge værdiskabende events, besøg og konferencer samt andre tværfaglige videndelingsforløb af høj faglighed.